Overvåkning 24/7

Vi tilbyr overvåkning av driftskritiske systemer døgnet rundt – hele året.

Trygghetsfølelse 24/7

Ved å overlate overvåkningen av dine driftskritiske systemer til Devos kan du kjenne på trygghetsfølelsen hele døgnet – hele året. Vi overvåker systemene dine og rykker ut innen én time dersom en kritisk alarm går av.

Overvåkning er en kjærkommen tilleggstjeneste for våre kunder, da den gir en trygghetsfølelse som kan være vanskelig å oppnå med kun interne ressurser.

Kim Grytøyr, daglig leder i Devos
Trygghetsfølelse 24/7

Når alarmen går

...er vi er på plass innen én time – natt og dag. På forhånd har vi fått den nødvendige kunnskapen om systemet ditt til at vi kan løse de aller fleste problemer selv.

Når alarmen går

Dette kan vi overvåke

Det er i praksis ingen begrensning på hvilke metrics vi kan overvåke – her er det stort sett bare fantasien og tilgjengelige ressurser som setter grensene.

Server-ressurser

En av de mest åpenbare tingene en ønsker å ha kontroll på og oversikt over er hvordan en eller flere servere har det, rent ressursmessig, for eksempel:

  • CPU-bruk
  • Tilgjengelig minne
  • Tilgjengelig lagringsplass
  • Nettverkstrafikk

Applikasjonsdata (telemetri)

Hvis en virkelig skal få utbytte av overvåkningstjenesten kommer en ikke unna å sette opp overvåkning av telemtri fra selve applikasjonen. Her er noen eksempler på hva som kan overvåkes

  • Hvis antall hendelser øker eller minker på en unormal måte.
  • Hvis antall hendelser er veldig ulik forrige periode.
  • Hvis applikasjonen generer flere feil enn det som er normalt.

Eksterne tjenester

En applikasjon er som oftest avhengig av én eller flere eksterne tjenester eller API-er. Vår overvåkning kan fange opp når en ekstern tjeneste som er kritisk for din applikasjon går ned eller har problemer. Dette kan gjøres for å:

  • Iverksette strakstiltak for å bøte på problemet.
  • Oppdatere en statusside med informasjon om at deler av applikasjonen din har problemer.
  • Sende ut e-post eller annen type varsling til berørte kunder.

I samarbeid med Dalsys AS

Overvåkningstjenesten er et samarbeid mellom Devos AS og Dalsys AS. Sammen kan vi tilby døgnkontinuerlig overvåkning og en responstid på ned mot én time.

La oss snakke sammen

Send oss en henvendelse hvis du ønsker å sette bort overvåkningen av dine driftskritiske systemer. Vi kan hjelpe.

Finn roen

Kom i gang

Kontakt oss for en prat rundt hvordan vi kan avlaste dine interne ressurser ved å ta over overvåkningen av dine driftskritiske systemer.