Dette er nettsider fra Devos

Vurderer du å skaffe deg en ny nettside og lurer på om en nettside fra Devos kan være noe for deg? Da har du kommet til riktig sted. Her går vi gjennom hva en nettside fra Devos er, og kanskje aller viktigst hva den ikke er.

Bygd på WordPress

WordPress sørger i dag for at mer enn 40% av alle nettsidene som finnes er bygd på en solid og velfungerende plattform med særdeles gode muligheter for utvidelser og tilpasninger.

Rimelig rimelige

Devos er opptatt av å levere nettsider av høy kvalitet uten at det skal koste skjorta. Vi kan levere alt fra små og enkle nettsider til store nettsider med komplekse integrasjoner. Grunnpakken koster enkelt og greit kr. 19 900.

Raske og sikre

Ingen liker å vente, så en nettside må svare kjapt og oppleves responsiv. Dette bryr vi oss om – både når vi leverer fra oss nettsiden og i hele dens levetid. Se neste punkt.

Alltid oppdatert

Vi sørger for at nettsiden blir oppdatert med siste versjon av WordPress, plugins, tema osv. hver måned. Når det er gjort sender vi deg en liten e-post med en kort oppsummering av hva som er gjort. Dette er helt essensielt for å sikre en rask og sikker nettside.

Med opplæring

I et tilbud fra Devos vil det alltid være satt av noen timer til opplæring. Dette sikrer at du som kunde får den kunnskapen du trenger for å selv kunne holde nettsiden oppdatert.

Dekker dine behov

Devos ønsker at du som kunde skal være 100% fornøyd med nettsiden din. Dette er det aller viktigste for oss. Føler vi ikke at vi kan levere akkurat det du trenger kommer vi heller til å sende deg i retning av noen som kan det.

Basert på lang erfaring

Devos har nærmere 20 års erfaring med å levere nettsider og har lært hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Det betyr noe.

Hvis dette høres ut som noe for deg er det bare å ta kontakt, så er du ett steg nærmere en ny nettside.