Trimpoeng – turkonkurranser

Kim Grytøyr

Kim Grytøyr

1 min.

Vi har jobbet en god stund med Trimpoeng, både med utvikling, rådgivning og i det siste også overvåkning.

Trimpoeng er et system for digitale turkonkurranser. Det finnes utallige turkonkurranser rundt omkring i landet som baserer seg på at man skriver navnet sitt i en bok når en er ved turmålet, eller på andre måter registrerer turen sin. Når sesongen er over blir gjerne de mest ivrige turgåerne premiert for innsatsen sin.

Med Trimpoeng slipper en å legge ut noe som helst ved turmålet. Alt oppsett gjøres på administrasjonssiden til konkurransen, og turgåerne bruker appen for å finne turmål og registrere turene sine.

Utvikling

Devos har bistått Trimpoeng med å fornye hele den tekniske plattformen løsningen kjører på. Dette inkluderer blant annet:

  • Et administrasjonsgrensesnitt skrevet i React.
  • Et omfattende API skrevet i Elixir (Phoenix).
  • En ny konkurranseside skrevet i React (Next.js)
  • En ny «Min side» for Trimpoeng-brukere skrevet i React.
  • Oppdateringer av Trimpoeng-appen som er skrevet i Flutter.

I tillegg jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle ny spennende funksjonalitet for Trimpoeng.

Rådgivning

Som en del av utviklingsjobben har det vært mange diskusjoner rundt valg av løsninger. En er også helt nødt til å ta noen tøffe valg i en slik prosess, og her har Devos bistått med rådgivning og teknisk innsikt som har bidratt til at overgangen har gått så smertefritt som mulig.

Overvåkning

Devos har, i samarbeid med Dalsys AS, overvåkning av alle de kritiske systemene som gjør at Trimpoeng fungerer som det skal.